Home Landelijke radio Arrow failliet verklaard en uitzendingen via middengolf gestaakt

Arrow failliet verklaard en uitzendingen via middengolf gestaakt

Crosspoints BV (Arrow Jazz FM) en Rokit BV (Arrow Classic Rock) zijn failliet verklaard. Het faillissement over de Haagse bedrijven is uitgesproken door de rechtbank in Rotterdam. Inmiddels zijn de uitzendingen via de middengolffrequentie 828 kHz gestaakt. De zenders zijn nu alleen nog via de kabel en internet te beluisteren.

Eigenaar Ad Ossendrijver van Arrow hoopt op een doorstart voor beide zenders. "De komende weken zijn bepalend voor het slagen van de doorstart. Ons hebben veel sympatiebetuigingen bereikt en er is gebleken dat de beide Arrow-zenders door de vele luisteraars enorm zouden worden gemist. Dit motiveert ons extra om nog harder aan de doorstart te werken!"

Vanwege een betalingsachterstand van 8.891.710 euro bij de overheid heeft het bedrijf de uitzendingen van Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM in de ether via FM moeten staken. Daarnaast heeft de overheid beslag gelegd op de bezittingen van de twee bedrijven.

Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM zijn sinds vorige week volledig non-stop. Volgens de Arrow-directeur had dat te maken met de contracten van dj’s die per 1 mei aflopen.