Home Landelijke radio Armin van Buuren weer nummer 1 dj van de wereld

Armin van Buuren weer nummer 1 dj van de wereld

Armin van Buuren is opnieuw uitgeroepen tot beste dj van de wereld door het Britse Magazine ‘DJ Mag’. Hij staat op 1 in de top 100 lijst van beste dj’s. Slam!FM viert de nummer 1 positie mee. Vandaag en morgen is Slam!FM omgedoopt tot ‘Armin FM’.

De dj heeft op vrijdagavond een eigen programma op de radiozender. ‘A State Of Trance’ is ook al verschillende keren in de prijzen gevallen.

In de nacht van donderdag op vrijdag zal non-stop een zes uur durende mixset van Armin worden uitgezonden, die afgelopen zomer op Ibiza integraal is opgenomen. Verder gaat om 18:00 uur de nieuwe single van Armin van Buuren, een samenwerking met Jacqueline Govaert van Krezip getiteld ‘Never Say Never’, in première tijdens Most Wanted met Menno de Boer.

"Voor de tweede keer nummer één dj worden, daar kun je alleen maar van dromen", zegt Armin van Buuren. "Iedereen die gestemd heeft: Enorm bedankt! De komende tijd zal ik nóg meer m’n best doen luisteraars te blijven verrassen in ‘A State of Trance’ op Slam!FM. Het wordt opnieuw een uitdagend jaar!"