Home Landelijke radio Albert-Jan Sluis medepresentator ochtendshow Caz!

Albert-Jan Sluis medepresentator ochtendshow Caz!

Albert-Jan Sluis is sinds kort side-kick van het ochtendprogramma ‘Môgge Jeroen’ op Caz! Hij zal elke werkdag van 6:00 en 9:00 uur samen met Jeroen Kijk in de Vegte te horen zijn op de hitzender.

“In de vakantie van Jeroen viel Albert-Jan in bij de ochtendshow en dat is zo goed bevallen dat we besloten hebben om hem als medepresentator aan het team toe te voegen,” aldus een woordvoerder van Caz!.

Hierdoor stopt de dj met zijn dagelijkse avondprogramma op het station. Joey Hereman is nu dagelijks tussen 22:00 en 1:00 uur te horen en is daardoor nu zeven dagen per week op de radio, omdat hij ook programma’s presenteert in het weekend. “We zijn (als altijd) op zoek naar nieuw talent en als we iemand aan het team toevoegen zullen we bekijken welke uren hij/zij van Joey kan overnemen.”

Het is overigens nog steeds niet bekend of Marisa Heutink nog terugkeert op Caz!. Er lopen nog steeds gesprekken met haar over haar toekomst. Koen van Huijgevoort heeft sinds dit jaar haar programma op werkdagen tussen 9:00 en 13:00 uur overgenomen.

Vorig artikelBNR praat met RTL over business-tv
Volgend artikelSilvan Stoet en Vincent de Lijser vervangen Ron Bisschop