Home Landelijke radio Aantal deelnemende zenders Radio 555 stijgt

Aantal deelnemende zenders Radio 555 stijgt

Ook Radio Veronica, ID&T Radio, Sky Radio, Classic FM en BNR verlenen hun medewerking aan Radio 555. Radio Veronica doet mee aan de uitzending aanstaande donderdag vanuit Studio 22; de andere drie stations stellen hun zendtijd ter beschikking aan Radio 555.

In navolging op de SMS-actie die de commerciële radiostations eerder deze week zijn gestart, is op donderdag 6 januari de hele dag een speciale uitzending te horen van Radio 555. Vanuit Studio 22 in Hilversum presenteren de jocks van de diverse radiostations deze unieke uitzending. DJ’s als Edwin Evers, Rob Stenders, Claudia de Breij, Rob van Someren en Winston Gerschtanowitz presenteren het programma uit de speciaal gebouwde radiostudio.

Alle DJ’s van de deelnemende radiostations presenteren samen deze uitzending, die duurt van 6.00 uur ’s ochtends tot en met de tv-actie diezelfde avond van RTL4, SBS6 en de Publieke Omroep. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de Nederlandse radio dat zowel commerciële als publieke radiostations de handen ineenslaan ten gunste van een goed doel.