Home Landelijke radio Dj’s publieke en commerciële zenders samen op Kermis FM

Dj’s publieke en commerciële zenders samen op Kermis FM


Veel bekende dj's van publieke en commerciële zenders zijn dit jaar te horen tijdens de Tilburgse Kermis op Kermis FM. Giel Beelen (3FM), Maurice Verschuuren (Q-music), Rob Stenders (3FM / KX Radio), Peter Snijders (Radio 10 Gold), Mattie Valk (Q-music), Niels de Koning (Slam!FM), Daniël Lippens (Slam!FM), Ivo van Breukelen (Slam!FM), Hanneke Eilander (3FM), Frank van 't Hof (Kink FM), Sander de Heer (Radio 2), Henk Kanning (Kink FM), Jantien van Tol (Kink FM), Roosmarijn Reijmer (3FM), Martijn Biemans (Kink FM), Thyme Wabeke (3FM) en Domien Verschuuren (3FM) gaan naar Tilburg om een programma te maken.Van 16 tot en met 25 juli zendt Kermis FM uit in Tilburg en omgeving op de evenementenfrequentie 107.0 FM en via internet.

100%NL maakt zaterdag 17 juli een live-uitzending vanuit de studio van Kermis FM. Het radiostation opent daarmee Oranje Zaterdag op de Tilburgse Kermis. Dj Roland Snoeijer is tussen 10:00 en 14:00 uur te horen op 100%NL en Kermis FM.

Op Roze Maandag 19 juli komt de uitzending van de 'Coen en Sandershow' op 3FM live vanaf de kermis. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga maken hun programma in de studio van Kermis FM. De uitzending zal te volgen zijn tussen 16:00 en 19:00 uur op Kermis FM en 3FM.

Omroep Brabant komt ook live vanuit de Kermis FM-studio. Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 juli is presentator Kristian Westerveld iedere ochtend te horen tussen 06:00 en 10:00 uur op Omroep Brabant en Kermis FM.

Kermis FM doet tien dagen lang, 24 uur per dag verslag van de gebeurtenissen op de kermis en geeft bezoekers verkeers- en parkeerinformatie. Er komen verschillende bekende gasten naar de studio voor de kerk op de Heuvel in Tilburg om te praten over hun ultieme kermis-gevoel. Kermis FM werkt samen met de BNN University. Studenten van de university gaan hun opleiding in de praktijk brengen.