Home Landelijke radio 53J8 van Radio 538 gestopt

53J8 van Radio 538 gestopt

De ’53J8′ van Radio 538 is vanochtend om 9:45 uur gestopt. De actie waarin luisteraars moeten zoeken naar Mr. X startte begin deze week en zou uiterlijk volgende week vrijdag eindigen. Vandaag kwam er een vervroegd eind aan de jacht doordat een luisteraar bij de ingang van het Muiderslot in Muiden werd ontmaskert.
De desbetreffende luisteraar was de 23-jarige Jacob Nicolay die hiermee 50.000 euro heeft gewonnen. Mr. X werd door Jacob ontdekt toen hij rondliep bij de ingang van het Muiderslot.
"Tijdens mijn nachtdienst hoorde ik de aanwijzing ‘sleutel’ bij het radioprogramma ‘Midden In De Nacht Rick’ en dacht meteen aan het Muiderslot. Direct uit mijn dienst ben ik hier bij de parkeerplaats gaan staan posten. Dus toen ik zag dat iemand zijn tomtom in de auto liet zitten, dacht ik, dat zou Mr. X wel eens kunnen zijn, die blijft natuurlijk niet lang. Ik liep bij de ingang van het Muiderslot op hem af en zei ‘Ik stop de 53J8’ en nu heb ik 50 ruggen gewonnen! Ongelofelijk!" aldus Jacob Nicolay.