Home Landelijke radio 538 en 3FM zenden samen het Stay Close uit

538 en 3FM zenden samen het Stay Close uit

Radio 538 en 3FM zenden zondag 21 november samen het concert Stay Close uit. Het concert is een initiatief van diverse artiesten die daarmee willen laten zien dat de spanningen in de samenleving samen opgelost kunnen worden. Artiesten die optreden zijn onder andere Bløf, Lange Frans en Baas B, Kane en Ali B.

Van 14.00 uur tot 18.00 uur is BNN-presentator Eric Corton in een extra lange uitzending van That’s Live op het Museumplein in Amsterdam te vinden waar hij de artiesten interviewt. Ook Radio 538 dj Niels Hoogland is van 14.00 uur tot 18.00 uur op het Museumplein om artiesten en bezoekers te interviewen. Op beide zenders zijn gedeelten van het concert te horen.

Om 15.00 uur start het verbroederingsconcert waar de verschillende Nederlandse artiesten zullen optreden. Zo verschijnen ook Krezip, The Lau, Frank Boeijen en Kaliber. Het concert is gratis bij te wonen en de presentatie op het podium is in handen van Dolf Jansen en Howard Komproe.

3FM, BNN en Radio 538 werken samen in de registratie van het concert. “De reden voor het concert, verhogen van de verdraagzaamheid, stijgt uit boven de individuele belangen van de omroepen en zenders.” Aldus de twee zenders en de omroep.