Home Landelijke radio 3FM Serious Talent Award voor Jett Rebel

3FM Serious Talent Award voor Jett Rebel

Jett Rebel heeft dit jaar de 3FM Serious Talent Award gewonnen. Hij kreeg de prijs gister uitgereikt tijdens 'Dit Is Domien' op 3FM. Andere genomineerden voor de prijs waren: Taymir, Tessa Rose Jackson, Town Of Saints en Mozes And The Firstborn.

Serious Talent-coördinator Tijs van Liemt ligt toe: "Jett Rebel is volgens ons een belofte voor de toekomst. Hij legt de lat voor zichzelf erg hoog en is niet in een genre te vangen."

Eerdere winnaars van de prijs hebben sindsdien een prima carriere in de Nederlandse popmuziek. Onder meer Caro Emerald, Handsome Poets en Kensington wonnen de prijs de afgelopen jaren. Alleen rond de bands Good Things End en Jeremy's werd het vrijwel direct na het winnen van de prijs stil.

Vorige week werd er ook al een 3FM Award uitgereikt, de Schaal van Rigter. Die prijs ging naar Mr. Probz, wiens plaat 'Waves' vorig jaar de meest gedraaide Nederlandse plaat op 3FM was. De overige 3FM Awards worden morgenavond uitgereikt tijdens een awardshow in de Gashouder in Amsterdam. De show is live te volgen op 3FM en Nederland 3 en begint even voor half negen.