Home Landelijke radio 3FM Serious Request van start in wit Groningen

3FM Serious Request van start in wit Groningen

3FM Serious Request is om 16:00 uur begonnen. Vanaf de Grote Markt in Groningen maken de drie dj's Gerard Ekdom, Giel Beelen en Annemieke Schollaardt tot en met kerstavond radio voor het goede doel. In Groningen heeft het gisteren flink gesneeuwd en komen op dit moment ook flinke vlokken naar beneden.

De zesde editie van de inzamelingsactie van gaat twaalf uur langer duren. De slogan van de actie is 'Stop Malaria, Play The Music'. De verrichtingen van de drie dj's zijn weer live te volgen via internet en overdag ook regelmatig op televisie via Nederland 1 en 's nachts via Nederland 3. Het digitale kanaal 101.TV zendt Serious Request 24 uur per dag uit. Veel kabelmaatschappijen hebben voor die gelegenheid 101.TV gratis beschikbaar gemaakt via digitale televisie.

Om 19:00 uur zal prinses Máxima de deuren van het Glazen Huis sluiten en mogen de dj's tot en met 24 december niet eten. Meer foto's zijn te vinden via ons Twitter-account.

Dj set in het Glazen Huis

De dj-set in het Glazen Huis

Annemieke, Giel en Gerard komen aan op Groningen Centraal

Annemieke, Giel en Gerard komen aan op Groningen Centraal

Het Glazen Huis

Het Glazen Huis

In samenwerking met Glazenhuis-Groningen.nl brengt RadioFreak de hele week foto's van voor en achter de schermen bij 3FM Serious Request. Alle foto's zijn hier te bekijken.