Home Landelijke radio 3FM Nieuws van 23 augustus

3FM Nieuws van 23 augustus

Zondag geen That´s Live
Elke zondag hoor je op 3FM That's Live maar dit weekend is er geen "That's Live", want 3FM komt het hele weekend live vanaf Lowlands. Zondag 1 september van 15.00-17.00 uur is het weer tijd voor That's Live op 3FM, dan komt Brainpower op bezoek.

De Homo 100 komt er aan
Ook dit jaar is er weer een Homo 100 op 3FM bij BNN. Zaterdag 27 September hoor je overdag tussen 9 uur 's ochtends en zeven uur 's avonds de homohits. De komende weken kan er via homo100.nl gestemd worden op de homoplaten. Die dag wordt volledig door BNN geproduceerd en geregisseerd. De uren worden wel gewoon door Gerard, Dolf, Cobus en Ruud gepresenteerd.

Na de Homo 100 volgt 2 uur lang de homo 100 gay classic mix. Deze is non-stop, dat betekent dat de presentatie van Isabel en Claudia vervalt.

'S avonds tussen negen en twaalf is het partytime!
Vanuit Amsterdam: de Pink Party met optredens van: Edsilia Rombley, Mai Tai, Lois Lane, In-Grid, de Sugababes en Abba.

27 september wordt ook heel Nederland roze. Ruud zal de komende weken alle winkeliers, kappers, bakkers, fietsers oproepen zich op 27 september in het roze te kleden, roze artikelen in de aanbieding te gooien en nog andere dingen die hij kan verzinnen.

Luister Coldplay en win het album
Eind augustus komt het nieuwe album van Coldplay uit. Als je dit te lang vind duuren dan kun je bij 3FM de tracks van het album 'A Rush Of Blood To The Head' voorbeluisteren, maar ook de heren van Coldplay zelf aan het woord horen over hun nieuwe album in een exclusief interview.