Home Landelijke radio 3FM Nieuws van 13 augustus

3FM Nieuws van 13 augustus

Dijkweek op 3FM
Deze week is het bij 3fm De 'Dijkweek'. Dit komt doordat De Dijk een nieuw album heeft dat heet 'Muzikanten Dansen Niet'. In de Arbeidsvitaminen en bij Denk Aan Henk hoor je elke dag tracks voorbij komen van het album van De Dijk. En donderdag zal in het programma '…En Dit Is Claudia!' het live concert dat De Dijk gaf in de Heineken Music Hall op 15 juni 2002 uitgezonden worden.

Arbeidsvitaminen vanuit Johannesburg
Eind deze maand komen de wereldleiders bijeen in Johannesburg om te praten over de toekomst van de aarde. De Arbeidsvitaminen is erbij. De gehele week voorafgaand aan de conferentie zullen zij live uitzenden vanuit Johannesburg in Zuid – Afrika. De verrichting van het Arbeidsvitaminen team is te volgen via http://www.arbeidsvitaminen.nl/.

3FM op Lowlands
23, 24 en 25 augustus zendt 3FM live uit vanaf Lowlands. Zoals ieder jaar verhuist heel 3FM naar het festival terrein in Biddinghuizen om daar zoveel mogelijk concerten uit te zenden, interviews te doen met alle optredende artiesten en om verslag te doen van alle gebeurtenissen die plaatsvinden. De week voor Lowlands geeft 3fm een enorme hoeveelheid kaarten weg.

Hier het uitzendschema:
Vrijdag 23 augustus: van 20 uur tot 01 uur Live Festival Uitzending
Vrijdag 01 tot 03 uur: Campingradio
Zaterdag 24 augustus: van 15 tot 01 uur Live Festival Uitzending
Zaterdag 01 tot 03 uur: Campingradio
Zondag 25 augustus: Van 15 tot 01 uur Live Festival Uitzending

Vorig artikelSpeciale programma’s rondom sterfdag Elvis
Volgend artikel“Media moeten Hooligans boycotten”