Home Landelijke radio 3FM Nieuws van 12 september

3FM Nieuws van 12 september

3FM opent platenkast
Vanaf maandag 16 september heeft 3FM een nieuw item dat in bijna alle programma's voorbij zal komen: de platenkast. Regelmatige luisteraars van 3FM kennen de platenkast al van Gerard Ekdom, maar de kast wordt voortaan beheerd door alle DJ's.

Het principe van de platenkast is simpel: je kunt er een plaat uithalen en je kunt er een plaat in terugzetten. Er staan 33 platen in de kast, een van die platen wordt er dus uitgehaald en daarvoor in de plaats komt jouw favoriet.

Stenders richt genootschap op
Stendersvroeg is een Genootschap begonnen. Alle luisteraars kunnen er lid van worden door het woord AANMELDEN te sturen naar 06-54RADIO3. Voortaan zullen de leden bevoorrecht worden, want alleen zij komen in de uitzending en kunnen prijzen winnen.

Alle leden van het Genootschap ontvangen binnenkort een persoonlijk lidnummer. De leden worden ook met naam en lidnummer genoemd in de uitzending. Voorgetrokken worden in de uitzending is niet het enige voordeel van het lid zijn van het Stendersvroeg Genootschap. Het Stendersteam is momenteel erg druk met de realisatie van het clubblad, de clubpas en de clubsite. Het eerste evenement is al duidelijk: op 2 december zal er een Sinterklaas feest gehouden worden voor alle leden van het Stendersvroeg Genootschap.

Ruuddewild.nl in het nieuw
De site van Ruuddewild.nl is in het nieuw! De homepage van het middagprogramma van 3FM heeft een ander kleurtje, nieuwe items en nu nog actuelere programma informatie!

Nieuw op de site zijn de foto's bij het nieuws, een verbeterde privé knop, nieuwe foto's en natuurlijk kun je ook je mening geven over de nieuwe site. Speciale aandacht is er voor de Homo 100 , die op 27 september plaats gaat vinden. Natuurlijk zijn de bekende items gebleven op de site. Op naar Ruuddewild.nl voor het actuele weer, wist u datjes, Ruuds prive knop, Ruud's column, de jarigen en Ruuds kwartet!