NPO 3FM-dj Jamie Reuter maakt de overstap van KRO-NCRV naar PowNed. Vanaf morgen gaat ze aan de slag voor haar nieuwe werkgever, die na lange tijd weer zendtijd krijgt op 3FM. Eerder deze maand werd al duidelijk dat PowNed weer radio gaat maken op 3FM, omdat het vanaf volgend jaar niet langer een aspirant-omroep is.

Jamie blijft twee nachten per week haar programma maken op 3FM, maar dan onder de vlag van PowNed. Jamie wordt tevens reporter voor het online PowNews. “Ik ben heel blij met de kansen die PowNed mij biedt”, laat Jamie weten. “Ik wil onrecht op een luchtige manier bespreekbaar maken. Bullshit aanpakken en daarbij vooral jezelf niet te serieus nemen. Ik heb heel veel zin in dit nieuwe avontuur.”

PowNed terug op 3FM

Met Jamie is PowNed na lange tijd weer terug op de publieke popzender. Van 2010 tot 2015 presenteerde Rob Stenders voor de omroep op 3FM en in 2015 werkte ook Mark van der Molen voor PowNed. In de jaren daarna had de omroep geen programma’s meer op de jongerenzender. Florent Luykcx, interim Hoofd Radio bij PowNed: “Jamie en haar programma sluiten perfect aan bij onze jonge doelgroep. Sterker: Jamie ís de doelgroep. Een welkome aanvulling op ons radio-aanbod.”

Jamie is op dinsdag en woensdag tussen 02:00 en 04:00 uur te beluisteren op 3FM.

Foto: NPO 3FM | Tom van Huisstede