Home Landelijke radio 3FM dit weekend vanaf Pinkpop

3FM dit weekend vanaf Pinkpop

3FM zendt dit weekend live uit vanaf Pinkpop. Gedurende drie dagen verzorgen de dj’s speciale uitzendingen vanuit de mobiele studio op het festivalterrein in Landgraaf.

Vanavond van 18:00 tot 20:00 uur is Eric Corton te horen. Morgen beginnen de uitzendingen 15:00 uur en duren ze tot 23:00 uur. Vervolgens is twee uur lang ‘CampingRadio’ te horen met Giel Beelen en een speciale nachtuitzending wordt verzorgd door Domien Verschuuren, Martijn Muijs en Sander Guis.

Maandag is 3FM de hele dag in Landgraaf te vinden. De uitzendingen beginnen na de ochtendshow om 9:00 uur en duren tot 23:00 uur. Daarna is voor iedereen die naar huis rijdt de ‘Pinkpop Afterparty’ te horen.

Overigens is 3FM naast haar uitzendingen volop vertegenwoordigd op het festival. Het tweede podium draagt namelijk de naam ‘3FM-Stage’ en de podiumpresentatie op het hele festival wordt verzorgd door dj’s Giel Beelen en Eric Corton.

De uitzending is de eerste van een reeks uitzendingen die 3FM onder de noemer ‘Serious Summer’ vanaf festival verzorgt. Ter ondersteuning van de uitzending is een speciale site online gebracht.

Naast de radio uitzendingen is Pinkpop ook te volgen via andere kanalen. VPRO’s 3VOOR12 verzorgt via haar digitale kanaal televisieuitzendigen en via hun website reportages, interviews en recensies. Nederland 3 zendt maandag vanaf 19:00 uur optredens van Pinkpop uit.

Vorig artikel‘Nieuwe naam ochtendprogramma Caz! niets met Jeroen KidV te maken’
Volgend artikelCity FM lanceert twee nieuwe themakanalen