Home Landelijke radio Z100-dj Dave Foxx spreker op DeRadioDag

Z100-dj Dave Foxx spreker op DeRadioDag


Tijdens de eerste editie van DeRadioDag zal radioguru en voormalig Z100-dj Dave Foxx twee keer spreken. Eén keer tijdens het dagprogramma en een keynote voor genodigden tijdens de middag sessie van DeRadioDag. Dave Foxx werkte meer dan 20 jaar voor Z100 New York.

Voor dit station bepaalde hij mede de toon van het station. Z100 is voor vele het schoolvoorbeeld van goede hitradio. Daarnaast doet Foxx voice-over werk en spreekt hij over radio. Een sessie van Foxx is hier te zien op youtube.

Het initiatief voor DeRadioDag is afkomstig van diverse gepassioneerde mensen uit het radiovakgebied, zoals Sieb Kroeske, Jantien van Tol, Berber Coeur en Diederick Huizinga. Zij willen met dit jaarlijks terugkerend evenement radiotalent in Nederland een extra kans bieden om hun kennis te vergroten.

Naast Dave Foxx zijn er diverse masterclasses zoals Music Scheduling, Productie & Redactie, Vormgeving, Processing en Journalistiek. Daarnaast zijn er ook diverse workshops. De komende dagen zal RadioFreak meer sprekers bekend maken die op DeRadioDag zullen spreken.

Bekijk de trailer van DeRadioDag: