Home Landelijke radio VHU Europe brengt effecten-cd op de markt

VHU Europe brengt effecten-cd op de markt

Het jinglebedrijf VHU Europe heeft een libary cd op de markt gebracht genaamd Orange Panther. Deze cd staat vol met effecten en sweepers waarmee jingles gemaakt kunnen worden. De cd is de eerste van een tiendelige serie die het bedrijf zal maken.

Het is voor het eerst dat een Nederlands bedrijf een effecten-cd uitbrengt die primair gericht is op het topsegment van de nationale en internationale radiomarkt. Alle effecten op de cd zijn exclusief voor radiovormgeving geproduceerd.

VHU Europe laat weten “Tot voor kort kostten dergelijke cd’s duizenden euro’s. Dat was de belangrijkste reden dat radiostations de productie van jingles decennia lang lieten produceren door gespecialiseerde bedrijven. Voor afzonderlijke radiostations was een dergelijke investering immers niet terug te verdienen. De lage kosten van Orange Panther stellen ieder radiostation in staat een eigen keus te maken uit het bijna onbeperkte aanbod van effecten. Ook is deze cd ook interessant voor lokale en regionale zenders.”

De tracklist van de cd kan je hier vinden. Meer informatie over Orange Panther is te vinden op www.orangepanther.com. De cd kost 525 euro excl. BTW.