Home Landelijke radio Uitreiking 538 Schoolawards donderdag in HMH

Uitreiking 538 Schoolawards donderdag in HMH


Radio 538 rijkt donderdag de 538 Schoolawards uit in de Heineken Music Hall te Amsterdam. De genomineerden scholen zijn: het Stedelijk Daltoncollege in Zutphen, het Groen van Prinstererlyceum in Vlaardingen, het Zwijsen College in Veghel, het Baarnsch Lyceum in Baarn of het Isendoorn College in Warnsveld.

De scholen maken niet alleen kans op een 538 Schoolaward voor leukste school, maar ook voor de leukste leraar, lerares en conciërge en de hunk en babe van de school. De winnaar krijgt naast een 538 Schoolaward ook een schoolfeest met de Radio 538 DJ’s. De awards worden uitgereikt door onder andere Nikkie Plessen, Jeroen Nieuwenhuize, Frank Dane, Hildo en Gaby Blaaser.  

De presentatie van de uitreiking is in handen van Frank Dane en Barry Paf. Tijdens de awardshow zijn er optredens van Waylon, The Opposites, Anna Grace, Nikki, Quintino, Stereo en Nick & Simon.

Vorig jaar sleepte Het Baudartius College in Zutphen de538 Schoolaward in de wacht. Scholengemeenschap Willem van Oranje in Oud-Beijerland was de winnaar in 2008.