Home Landelijke radio Qmusic Talpa Radio ziet Mattie en Wietze wel zitten

Talpa Radio ziet Mattie en Wietze wel zitten

Talpa Radio zou graag Mattie Valk en Wietze de Jager in dienst nemen. Dit zegt een woordvoerder van de radiogroep in De Telegraaf. “Mattie en Wietze zijn hele goede radiomakers. Talpa Radio zou deze talentvolle dj’s graag op een van onze zenders willen programmeren. Ze hebben alleen op dit moment nog een overeenkomst met Qmusic.”

Het AD voegt eraan toe dat bronnen zeggen dat het duo in beeld is om een ochtendshow op Sky Radio te gaan maken. Daarmee zou worden gebroken met het non-stop muziek format van de zender.

De Telegraaf brengt de twee dj’s in verband met de radiogroep omdat ze in het pand van Talpa Radio gesignaleerd zijn. Het duo heeft dinsdag een rondleiding door het pand gekregen. Iwan Reuvekamp, programmadirecteur van Qmusic, zegt tegen de krant: “Ik heb niet gehoord dat Mattie en Wietze hier weggaan.” De dj’s hebben een contract voor onbepaalde tijd bij Qmusic.

Menno Koningsberger, algemeen directeur van Talpa Radio, zegt in het AD met meerdere talenten in radioland in gesprek te zijn. “Sinds de samenvoeging van de zenders in oktober hebben we dingen veranderd. En we gaan natuurlijk niet achterover leunen en niks doen. We zijn altijd met talenten in gesprek. Ik kan me best voorstellen dat Mattie en Wietze een plek op een van onze zenders krijgen. Ik heb begrepen dat ze hier een rondleiding hebben gehad. Ze wilden eens zien hoe het er hier uitziet.”

Komende week vieren de dj’s dat ze vijf jaar in de ochtend zitten bij Qmusic. Dit doen ze door vijf dagen geboeid samen te leven.