Home Landelijke radio Suzanne Bosman van RTL Nieuws naar Radio 1

Suzanne Bosman van RTL Nieuws naar Radio 1

Suzanne Bosman wordt vanaf 1 januari 2014 de vaste presentator van Radio EenVandaag, het nieuwe programma van fusieomroep AVROTROS op Radio 1.

Radio EenVandaag komt vanaf 1 januari in de nieuwe programmering op Radio 1. Het programma is dan dagelijks van maandag tot en met vrijdag te horen tussen 14:00 uur en 16:30 uur op Radio 1. Naast Suzanne Bosman maken ook Bas van Werven en Jan Mom deel uit van het presentatieteam.

Suzanne Bosman treedt daarnaast ook toe tot het presentatieteam van EenVandaag op televisie. "Ik geniet elke dag bij RTL Nieuws. Er wordt onafgebroken keihard gewerkt om de beste uitzendingen te maken. Maar na bijna 15 jaar is het tijd voor een volgende stap. Naar mijn oude liefde: de radio. Met een nieuwe club mensen mag ik voor een ‘nieuwe’ omroep een nieuw programma maken. Dat is ongelooflijk spannend!"

Suzanne Bosman zit sinds 1999 bij RTL Nieuws. Daarvoor werkte ze als redacteur en eindredacteur bij Met Het Oog Op Morgen (NOS), als redacteur en presentator van Hier en Nu Radio (NCRV) en het Radio 1 Journaal (NOS).

Vorig artikelJoost Burger neemt ochtendshow Slam!FM over
Volgend artikelNiek van der Bruggen en Eva Koreman maken vrijdagavondshow op Q-music