Home Landelijke radio Stenders en Coen & Sander live vanuit Bern op 3FM tijdens EK

Stenders en Coen & Sander live vanuit Bern op 3FM tijdens EK

3FM staat vanaf komende zondag helemaal in het teken van het EK Voetbal. De radioprogramma ‘Stenders Eetvermaak’ en ‘De Coen & Sander Show’ komen zelfs live vanuit Bern gedurende het voetbaltoernooi.

In de ochtendshow ‘GIEL’ zal tijdens het EK voor en na elke wedstrijd Jack van Gelder te horen zijn. Daarnaast introductie Giel Beelen ‘EK de Voetbalfoon’, die elke ochtend moet worden opgenomen door een voetballer.

Rob Stenders, Coen Swijnenberg en Sander Lantinga presenteren hun programma’s live vanuit Bern. Doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur en ’s middags vanaf 16:00 uur zal live worden uitgezonden vanuit Zwitserland. ‘De Coen & Sander Show’ zal tevens in het weekend te horen zijn  op 8, 14 en 15 juni tussen 12:00 en 15:00 uur. In het programma schuift dagelijks een gast aan in de studio. Hugo Borst, Barbara Barend en Evert ten Napel, maar ook The Sheer komen langs.
Elke dag zendt de publieke popzender drie speciale edities uit van de ‘3FM EK Headlines’. Om 07:30, 13:30 uur en 16:30 uur is het laatste EK nieuws te horen, gemaakt door de NOS.