Home Landelijke radio Stem nu op de RadioFreak Awards

Stem nu op de RadioFreak Awards

RadioFreak Awards 2016

Er kan weer gestemd worden voor de RadioFreak Awards. Niet de bekende dj’s of presentatoren, maar verslaggevers, nieuwslezers en radiomakers in de nacht maken kans om in de prijzen te vallen. Stemmen kan vanaf nu op de speciale Awards-pagina.

RadioFreak.nl is al jaren dé nieuwssite over alles wat met radio te maken heeft. Met de RadioFreak Awards wil de redactie laten zien dat er meer is dan alleen de bekende radiogezichten. De prijzen worden uitgereikt in zes categorieën: Beste nieuwslezer, Beste nachtprogramma, Beste audiovormgeving, Beste verslaggever, Beste
marketing en Beste visual radio.

De programmaleiders/zendermanagers van de landelijke radiostations in Nederland mochten per categorie één persoon of radiostation nomineren. Met als voorwaarde dat dit geen mensen van de eigen radiozender mochten zijn. Na alle inzendingen van de zenderbazen is per categorie een top 3 samengesteld met de meest genoemde namen.

Alle genomineerden staan hier. Tot en met 23 september 2016 kan er gestemd worden Door te stemmen maak je kans op een DAB+ radio van Radiowinkel.com of het boek ‘De Mediamaker’.