Home Landelijke radio Stads Radio Rotterdam vernieuwd het weekend

Stads Radio Rotterdam vernieuwd het weekend

Stads Radio Rotterdam heeft de weekendprogrammering grondig aangepakt. Vanaf volgend weekend Dance en R’nB terugkeren in de programmering van de radiozender. De dj’s Mark van Dale, Winston Post (GTST), Georgie (BBII) en Jeroen van Doorn (SRR) zorgen er vanaf vrijdag 7 februari a.s voor, dat het begin van de weekenden op de zender uitgebreid wordt ingeluid.

In vijf uur tijd nemen de heren dj’s de nieuwste trends op uitgaansgebied door en geven ze tips voor een leuke avond uit. Elke week zullen er landelijk bekende dj’s langs komen in de studio en worden de luisteraars op de hoogte gehouden door andere bekende Nederlanders van de laatste showbizznieuwtjes. ‘Turbulentie Live’, zoals het programma heet, brengt vanaf 20:00 uur de ‘vrijdagavond – dance avond’ weer terug op Stads Radio Rotterdam.

Niet alleen de vrijdag krijgt een nieuw geluid op Stads Radio Rotterdam, ook de zaterdagavond zal voortaan anders klinken. Op zaterdagavond 8 februari vanaf 20:00 uur wordt het programma ‘R-Society’ voor de eerste keer uitgezonden. De presentatrices Arelys en Celine introduceren de luisteraars in de wereld van de beste R&B, Rap en Hiphop. Twee uur lang is te horen waar men in Rotterdam moet zijn voor de beste feesten, is er aandacht voor nieuwe muzikale en regionale talenten, worden de laatste trends in ‘tha scene’ door het vrouwelijke duo doorgenomen en zijn de laatste roddels te horen. Om 22:00 uur nemen MC Mechanic en DJ Jamai het van de dames over, om met zijn speciale ‘R&B en Hiphop mix’ de luisteraars op te warmen voor een avondje stappen.

Op zondagavond tenslotte is het de beurt aan Maze Dan en Morgan Isenia en het programma Color Latino. Een programma dat al langer wordt uitgezonden op Stads Radio Rotterdam en dat zich met name richt op de in Nederland wonende mensen uit Latijns Amerika en het Caribisch gebied. In dit programma is vooral veel muziek uit die gebieden te horen, maar ook interessante informatie.