Home Landelijke radio Sofie van den Enk en Paul Rabbering uit de kleren voor PS...

Sofie van den Enk en Paul Rabbering uit de kleren voor PS Radio

Sofie van den Enk en Paul Rabbering presenteren op zondag 14 april naakt de PS Radio-uitzending op 3FM. De uitzending gaat over gêne en dat vonden Paul en Sofie een mooie gelegenheid om uit de kleren te gaan. Ze nemen de proef op de som: generen ze zichzelf voor hun naakte lichaam of voor het naakt zien van de ander? Daarom zullen zij zich gedurende de uitzending live en onder het oog van een webcam uitkleden, om vervolgens een groot deel van de uitzending naakt te presenteren.
 
Luisteraars kunnen bellen en zondag in de uitzending hun verhaal doen over het onderwerp gêne. Een heel herkenbaar fenomeen: het vaak spannende moment dat je voor het eerst voor je partner uit de kleren gaat. Vooral als het in volledige nuchterheid met de lichten aan is. Voel je dan gêne of ben je juist nieuwsgierig naar het lijf van je geliefde?
 
Ruim tweeënhalf jaar presenteren Paul Rabbering en Sofie van den Enk samen PS Radio en maken ze openhartige uitzendingen over thema’s op het gebied van liefde en seks. Ze deden dit, zoals onder collega’s gebruikelijk, met hun kleren aan. Maar nu de uitzending gaat over gêne en naaktheid vinden Paul en Sofie dat ze niet achter kunnen blijven en de daad bij het woord moeten voegen. Daarom zullen ze live in de uitzending verslag doen van hoe het is om je collega stukje bij beetje steeds bloter te zien… tot ze uiteindelijk helemaal naakt tegenover elkaar staan.
 
Paul Rabbering: "Ik vind het superspannend om me uit te kleden op de radio en voor Sofie. Het is eigenlijk niets voor mij, ik ga nooit naar de sauna, maar alles voor de radio!"