Home Landelijke radio Slam!FM nieuwe sponsor autocoureur Junior Strous

Slam!FM nieuwe sponsor autocoureur Junior Strous


Slam!FM gaat coureur Junior Strous sponsoren. Komende maandag wordt de samenwerking  met een demonstratie op Circuit Park Zandvoort officieel gepresenteerd. Dit seizoen start op Zandvoort de nieuwe race klasse 'de Radical Cup'. De samenwerking tussen de Nederlandse aanvoerder van deze cup, coureur Junior Strous, Slam!FM en Circuit Park Zandvoort moet de autosport in Nederland een nieuwe impuls geven.

"Als partner van Circuit Park Zandvoort is het een logische stap om met top talent Junior Strous de samenwerking uit te breiden", meent Jacqueline Bierhorst, algemeen directeur van Slam!FM. "Op Slam!FM zullen wij in het programma Recharge in het weekend aandacht geven aan de ontwikkelingen op het asfalt, de dynamiek van de teams en de snelheid van de auto's."

Junior Strous is blij met de sponsoring. "Het is fantastisch om gesponsord te worden door je favoriete radiostation en een samenwerking aan te gaan met je thuiscircuit. En dat alles binnen een paar maanden dat ik vanuit Amerika terug ben in Nederland. Op dit moment sta ik eerste in het Nederlands Radical Kampioenschap met mijn team: Winners Circle Group – Husqvarna – Powered by Slam!FM. Het is supergaaf dat Slam!FM veel vertrouwen in mij heeft."

Vorig artikelEvers Staat Op lanceert eigen iPhone app
Volgend artikelWeek van de Jaren 50 vanaf morgen op Radio 5