Home Landelijke radio Slam!FM geeft Al Capone’s onderneming weg

Slam!FM geeft Al Capone’s onderneming weg

Slam!FM geeft vanaf nu een eigen Al Capone’s onderneming weg aan luisteraars. Die kunnen online een ondernemersquiz doen, waarbij de kandidaten onder meer worden getest op zakelijk inzicht. Op 3 mei worden de tien kandidaten met de hoogste scores bekendgemaakt. Zij ontvangen een raamwerk voor het businessplan waarmee ze vervolgens aan de slag kunnen.

Het aangeleverde businessplan wordt door een vakkundige jury beoordeeld op onder andere realiteit en haalbaarheid. Op 31 mei 2007 worden vijf deelnemers met de beste businessplannen bekendgemaakt en zullen de genomineerden ruim vier weken verder strijden.

Wekelijks moeten opdrachten uitgevoerd worden die betrekking hebben op kennis en vakmanschap, per keer valt één kandidaat af. De tussenstand wordt elke week op donderdagavond in de uitzending tussen 22:00 uur en 23:00 uur op Slam!FM bekendgemaakt. De uiteindelijke winnaar wordt op 28 juni in de uitzending bekendgemaakt.

Het winnen van een eigen Al Capone’s onderneming is onderdeel van StudentStyle, het studentenplatform dat Slam!FM in maart heeft gelanceerd.

Vorig artikelKPN mag zendmasten aan Fransen verkopen
Volgend artikelWereldomroep brengt krant uit in vakantiemaanden