Home Landelijke radio Sander Lantinga vanaf september in avond op 3FM

Sander Lantinga vanaf september in avond op 3FM

Sander Lantinga presenteert vanaf 6 september maandag tot en met donderdag tussen 20:00 en 22:00 uur de ‘SanderSjow’ op 3FM. Hij volgt hiermee eLine op die deze zomer tijdelijk het avondprogramma presenteerde, door het vertrek van Timur naar Yorin FM. eLine zal vijf nachten per week tussen 4:00 en 6:00 te horen zijn op 3FM

De MTV-vj die al een tijdje voor de NPS een nachtprogramma maakt en krijgt nu dus de kans om zijn kunsten te laten zien in avond. Daarnaast zal hij elke vrijdagavond van 19:00 en 22:00 samen met Coen Swijnenberg de vrijdagavondshow van de NPS op 3FM presenteren.

De dagelijkse ‘SanderSjow’ wordt een interactief muziekprogramma, gericht op de jonge doelgroep van 3FM: scholieren en studenten die ’s avonds graag de radio aan hebben. De SanderSjow wordt een mix van veel nieuwe muziek, spectaculaire stunts in de studio en het item ‘Zand erover’: luisteraars proberen een conflict op te lossen in de uitzending. Ook gaat Sander potentiële nieuwe geliefden koppelen in ‘de radiodate’. Drie vaste ‘coolhunters’ breken regelmatig in om te vertellen over wereldwijde nieuwe trends. Natuurlijk is er een interactieve Top-5 en worden nationale en internationale popsterren geïnterviewd.

Met de bekendmaking van de komst van de ‘SanderSjow’ tussen 20:00 en 22:00 komt het zoveelste puzzelstukje van nieuwe programmering van 3FM naar buiten. Eerder werd onder andere bekend dat Cobus Bosscha plaats moet maken voor Paul Rabbering, dat ‘3VOOR12 dB’ en ‘Arjan L.’ niet terugkeren op 3FM en dat ‘Hey DJ’-winnaar elke zondag van 7:00 tot 9:00 te horen zal zijn op het publieke popstation.