Home Landelijke radio RTL Nederland sluit contract met Mojo voor samenwerking

RTL Nederland sluit contract met Mojo voor samenwerking

Yorin FM en RTL FM, de radiozenders van RTL Nederland, hebben een driejarig contract afgesloten met Mojo Concerts. Middels deze overeenkomst gaan RTL Nederland en Mojo Concerts een strategische samenwerking aan.

RTL Nederland heeft de eerste rechten verworven om zich exclusief te verbinden aan door Mojo georganiseerde concerten. Deze concerten worden door Yorin FM of RTL FM én op de televisiezenders van RTL Nederland gepromoot. Ook zullen beide partijen gezamenlijk nieuwe muziekgerelateerde evenementen ontwikkelen, zoals de ‘Stenders Vroeg Op’ concertreeks.

De eerste resultaten van de samenwerking zijn al te zien. Zo komt er binnenkort ‘Yorin FM presents Maroon 5’ in de Heineken Music Hall en ‘Yorin FM presents R.E.M.’ in Ahoy’. Rondom de concerten worden actieweken georganiseerd door de radiostations.

Arthur Weijers, Directeur Radio RTL Nederland: “Iedereen kent Mojo van de concerten met absolute topartiesten. De overeenkomst met Mojo Concerts is een geweldige mogelijkheid voor Yorin FM en RTL FM om zich te koppelen aan deze wereldsterren. Ik ben erg blij en trots op deze samenwerking met Mojo.”