Home Landelijke radio Robert Jensen verliest Lingo van zijn kijkers

Robert Jensen verliest Lingo van zijn kijkers

Ex-Yorin FM en Noordzee FM dj Robert Jensen heeft gisteren samen met zijn sidekick Jan Paparazzi meegespeeld in Lingo. Het idee daarvoor ontstond toen presentatrice Lucille Werner in het televisieprogramma Jensen te gast was. Ze hoopte met de actie het jonge publiek van Jensen enthousiast te maken voor haar dagelijkse spelprogramma. Jensen bracht het niet tot de eindronde in het spelletje, dat deze week in het nieuws kwam omdat het van de buis dreigde te verdwijnen.

In deze bijzondere aflevering namen de presentator en zijn sidekick Jan Paparazzi het op tegen twee Jensen-fans: de 27-jarige buurtschoolwerker Annika en de 25-jarige studente economie en rechten Mariska.

In ruil voor de aanwezigheid van Jensen in Lingo moest Lucille ‘spannende’ kleding aantrekken. In de uitzending trok Lucille een hooggesloten blouse open, waaronder een laag uitgesneden topje tevoorschijn kwam.

Jensen en Jan Paparazzi haalden de eindstreep niet. Annika en Mariska mochten door naar de eindronde. Lucille was benieuwd wat Jensen ging doen met de negentig euro die hij en Jan hadden gewonnen. “Ik ga een broodje frikandel halen. Wat kan je anders doen met negentig euro?”

Vrijdag werd bekend dat de netcoördinator van Nederland 1 van plan was het spelletjesprogramma na zeventien jaar van de buis te halen, omdat er te veel ouderen naar zouden kijken. Daarop ontstond veel ophef, tot in de Tweede Kamer. RTL Nederland kondigde aan het woordspel eventueel over te nemen. Dinsdag maakte de TROS bekend toch door te gaan met het programma. Wel moet er een jonger publiek aangetrokken worden. [Trouw]

Vorig artikelVeronica Radioschool biedt open radiocursussen aan
Volgend artikelFelix Meurders opnieuw vader