Home Landelijke radio Rob Stenders viert jubileum met marathon-uitzending van 25 uur

Rob Stenders viert jubileum met marathon-uitzending van 25 uur

Rob Stenders begint morgenmiddag om 14:00 uur met een 25 uur durende marathon-uitzending op KX Radio. Hij viert daarmee zijn 25-jarig jubileum op de radio. Eerder vierde hij het jubileum al op 3FM.

"Rob Stenders kiest ervoor om 25 uur live met zijn luisteraars en favoriete tracks door te brengen. In een marathon-uitzending van donderdag op vrijdag presenteert Rob zijn ultieme lijst", aldus de zender, die Rob Stenders zelf oprichtte.

"Van jeugdzondes als The Sweet naar de beste platen van nu en weer terug. In een 25 uur durende trip neemt Rob zijn luisteraars mee naar de platenzaak in Tilburg, de eerste uren bij de VARA, de tracks die hij bij Veronica instartte, platen waar hij zich de blaren voor op de tong plugde, bijzondere singles en rondo's van commerciële hits naar wat alternatievere muziek. Alleen maar platen met het Rob-keurmerk en een label 'mooi verhaal' of 'deze moet je eens gehoord hebben'."

Fred Siebelink schuift ook twintig uur lang aan om een zelfverklaard 20-jarig jubileum te vieren. "Zonder hem had ik het nooit zo leuk gehad bij de radio en ik twijfel hard of die 25 streepjes dan gehaald waren", meent Stenders. "Hij is de man zonder wie ik mezelf niet voor kan stellen. Ook hij heeft muziek als grote passie, zijn favorieten worden natuurlijk ook meegenomen in dit egodocument."