Home Landelijke radio Rob Stenders niet naar Caz!, Marc de Hond wel

Rob Stenders niet naar Caz!, Marc de Hond wel

Yorin FM-dj Rob Stenders gaat niet naar Caz! Dat heeft de SBS-zender zojuist laten weten. De dj wil zelf niet werken voor het nieuwe radiostation. Hij kan zich onder andere niet vinden in het nieuwe muziekbeleid van de zender.

De 40-jarige dj zei vorige maand nog dat hij graag naar de Vara op 3FM zou willen als hij er met SBS niet zou uitkomen. “Toen ik las wat SBS van plan was, zei ik dat de directie mijn naam beter door kon strepen. Als je voor een format kiest met weinig gesproken woord en veel veilige muziek, heb je niks aan mij”, zo zei Stenders toen al.

Zoals RadioFreak afgelopen week al meldde, gaat Marc de Hond wel naar Caz! Hij gaat van maandag tot en met donderdag een programma maken in de vroege avond. “Er wordt wel eens gezegd dat alles op de radio al een keer gedaan is. Maar dit is 2006, ik ben van plan de grenzen van het medium opnieuw te verkennen”, zo zegt hij.

Marc kondigde in maart aan te vertrekken bij radiozender 3FM en zal 16 april daar zijn laatste uitzending maken. Marc blijft tot eind 2006 verbonden aan NCRV televisie, waarvoor hij onder andere het krantenoverzicht van Goedemorgen Nederland presenteert.