Home Landelijke radio Rinse Blanksma van 3FM naar Caz!

Rinse Blanksma van 3FM naar Caz!

Rinse Blanksma maakt de overstap van 3FM naar Caz!, zo melden bronnen rondom de zender aan RadioFreak. Hij zal op het nieuwe radiostation een programma in het weekend gaan presenteren.

Op dit moment is Rinse nog werkzaam bij 3FM. Hij presenteert daar één keer per week een nachtprogramma en is de producer van dj Michiel Veenstra in het avondprogramma ‘Met Michiel’. Bij Caz! zal Rinse naast dj in het weekend ook als producer aan de slag gaan.

De programmering van Caz!, het huidige Yorin FM, begint langzaam vorm te krijgen. De ochtendshow zal hoogstwaarschijnlijk worden gepresenteerd door Jeroen Kijk in de Vegte, daarna zal Marisa een programma presenteren. Timur gaat de middagshow presenteren en ook Peter van den Hurk zal dagelijks te horen zijn op de zender.

Sinds vandaag heeft de zender zich gevestigd in Amsterdam. Er wordt nu onder meer gezocht naar een pay-off en men gaat een stationvoice zoeken onder de potentiële luisteraars van de zender. Hoogstwaarschijnlijk zal de lancering van Caz! op 17 april plaatsvinden.