Home Landelijke radio Rebecca FM wordt City FM

Rebecca FM wordt City FM

Rebecca FM Classic Rock wijzigt per 1 december haar naam wijzigen in CITY FM Classic Rock Noord Oost. Het gaat hierbij uitsluitend om een naamswijziging.

Het regionale karakter van de zender blijft behouden, zoals onder andere een eigen regionale ochtendshow, regionale informatie, regionale verzoekplatenprogramma’s. Per editie wordt bovendien de betreffende regio aan de zendernaam toegevoegd om zo het regionale karakter extra te benadrukken.

Met deze naamswijziging zal het radiostation een overkoepelende naam gaan voeren die overeenkomt met die van de regionale commerciële zender die in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht uitzendt.

Robert Siefers, station manager: “Tot de naamswijziging is besloten omdat met het voeren van een overkoepelend merk er intensiever samengewerkt kan worden op het gebied van marketing. Hierdoor kan de zender zich verder professionaliseren en een sterker imago bij de luisteraar opbouwen. Ook het organiseren van imposante acties voor luisteraars met grotere prijzen en evenementen op de radio komt hiermee binnen handbereik.”

Vorig artikelRadio 5 scoort bij doelgroep 55+
Volgend artikelMaartje van Weegen gaat De Klassieken presenteren op Radio 4