Home Landelijke radio Radio 538-programma’s binnenkort ook in China te horen

Radio 538-programma’s binnenkort ook in China te horen

Radio 538

De Radio 538-programma’s ‘Dance Department’ en ‘Global Dance Chart’ worden vanaf eind deze maand uitgezonden in China. De radioshows gaan in première op de radiozender KFM 98.1 in Shanghai. Daarmee zijn de Radio 538-programma’s voortaan in zestien landen over de hele wereld te horen.

Radio 538 is de eerste Nederlandse radiozender die eigen geproduceerde programma’s wereldwijd uitzendt via de ether van nationale en regionale stations in het buitenland. 538-dj’s Dennis Ruyer en Wessel van Diepen presenteren de twee danceprogramma’s zowel in het Nederlands als in het Engels.

“Ik kom net terug uit Shanghai waar Wessel van Diepen en ik gesprekken hebben gehad met de grootste radiostations van China”, aldus Dave Minneboo, programmadirecteur van Radio 538. “We zijn er erg trots op dat onze twee Engelstalige programma’s zeer binnenkort ook in China via de ether te beluisteren zijn. We bieden hiermee twee unieke danceprogramma’s die geschikt zijn voor luisteraars, radiostations en adverteerders van over de hele wereld.”

Foto: Radio 538