Home Landelijke radio Radio 192 heeft nieuwe algemeen directeur

Radio 192 heeft nieuwe algemeen directeur

Radio 192 heeft een nieuwe Algemeen directeur aangesteld. Marc van den Berg moet in die functie orde op zaken gaan stellen.

De laatste tijd gaat het niet goed met Radio 192 en staat het station op de rand van de afgrond. Er worden al tijden gesprekken gevoerd met diverse partijen over investeringen maar tot nu toe blijven die uit. Ook kregen wij berichten binnen over een verkoop van spullen van 192, maar dit heeft het station tot nu toe niet bevestigd.

Enkele kabelmaatschappijen hebben de doorgave van Radio 192 hebben gestaakt. Daardoor is het station niet meer landelijk op de kabel te ontvangen. Ook andere oorzaken (die het station niet wil noemen) hebben de kop opgestoken, waardoor het station nu in zwaar weer verkeert.

Op dit moment zijn er verschillende plannen ontwikkeld voor de nabije toekomst. “Of die plannen werkelijkheid kunnen worden is vanzelfsprekend een slag in de ruimte, maar gezien het enthousiasme dat in het verleden voor Radio 192 is gebleken, zijn wij overtuigd van het welslagen ervan.” Aldus twee aandeelhouders in een reactie.

Van den Berg zal zich in zijn nieuwe functie niet bezig houden met de programmering maar juist met zaken om alles weer op de rails te krijgen.