Home Landelijke radio Puur NL start met gepresenteerde programma’s en nieuwe vormgeving

Puur NL start met gepresenteerde programma’s en nieuwe vormgeving

De Brabantse regionale zender Puur NL is gestart met gepresenteerde programma's. Op werkdagen is tussen 11:00 en 13:00 uur 'Puur NL Café' te horen dat wordt gepresenteerd Emilie Sleven. "Het gezelligste lunchprogramma van Brabant en Zeeland", zegt ze er zelf over. "Met de muziek van Puur NL en de leuke gasten die al op de gastenlijst staan gaat dat zeker lukken." Het programma wordt niet alleen gemaakt vanuit de studio in Rosmalen, maar zal regelmatig op lokatie gaan binnen het uitzendgebied in Brabant en Zeeland.

Binnenkort start de zender met meer live programma's, zoals de Puur NL Top 20 op vrijdag. Daarnaast is de vormgeving van het radiostation aangepast. De Nederlandstalige muziek blijft gewoon. "Wel is het muziekbestand opnieuw onder de loep genomen en hier en daar aangescherpt", zegt een woordvoerder van de zender.

Met de veranderingen wil Puur NL "fris, opgewekt en eigentijds" klinken. Pascal Verlinden, programmaleider: "Puur NL is een gevestigde naam in de radiomarkt, maar we blijven niet stil zitten. We zijn constant op zoek naar een nog beter Puur NL en denken met deze verbeteringen nog dichter bij de wensen van de luisteraars te staan."

Puur NL valt samen met 8FM onder de Regionale Radio Groep. De zender werd eind 2012 omgedoopt van Radio Hollandio naar Puur NL.