Home Landelijke radio Patrick Kicken maakt het goed met Idols-Floortje

Patrick Kicken maakt het goed met Idols-Floortje

Om het goed te maken met de Idols-finaliste Floortje heeft Patrick Kicken zijn weblog aan haar gewijd. Wie probeert de website van de dj te bezoeken, krijgt drie keer de tekst ‘Stem Floortje!’ te zien. Wie daarop klikt, komt op de site van Idols terecht. De site is niet gehackt door boze fans, vertelt een woordvoerder van Veronica. “Het is een geste naar Floortje.”

De radio-dj plaatste deze week foto’s van de Idols-finaliste op zijn weblog. Op de foto’s, die bij Kicken thuis zijn genomen tijdens de oudejaarsavond van 2003, draagt de dan 20-jarige ‘Flodder’ sexy netkousen en gehaakte handschoenen zonder vingers. Op een van de foto’s geeft zij een zwoel handkusje aan de camera. Op een andere knuffelt zij met een man. Kicken beschreef Floor als ‘het meisje dat een halve fles Goldstrike (vijftig procent alcohol) achterover kiepte, om daarna de weg naar het toilet te vragen’.

Het plaatsen van de foto’s leverde de dj veel kritiek op. Boze Floortje-fans vroegen zich af of de dj expres probeerde de zangeres zwart te maken. “Zo was het niet bedoeld”, laat de woordvoerder weten. “Hij heeft altijd goed contact gehad met Floortje en wilde het op deze manier goed maken. Het is allemaal veel negatiever uitgepakt dan de bedoeling was.” Floortje ontkende eerder dat zij tijdens het feest dronken was. [Novum]