Home Landelijke radio Open Studio Dagen op het Mediapark

Open Studio Dagen op het Mediapark

Op het Mediapark zijn dit weekend voor de tweede keer de Open Studio Dagen. Een flink aantal mediabedrijven opent de deuren. 

Radio Nederland Wereldomroep opent morgen tussen 09:00 en 13:00 uur zijn deuren. Bezoekers krijgen dan de kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij het radioprogramma Café Van Zomeren. Daarnaast kunnen gasten zelf een weerbericht inspreken en genieten van live muziek van HermanHerman en The Amazing Stroopwafels. Ook kunnen bezoekers een blik werpen op de nieuwsvloer waar in tien talen programma’s worden gemaakt.

Presentatrices Lara Rense en Karin van den Boogaert brengen van 09:00 tot 10:0 uur het eerste uur van Café Van Zomeren. Hierna kunnen bezoekers deelnemen aan allerlei activiteiten. Bezoekers kunnen tevens zélf achter de microfoon kruipen. Van 12:00 tot 13:00 uur sluit de Wereldomroep af met een tweede live uitzending van Café Van Zomeren. Hierin treden The Amazing Stroopwafels op.

Ook het Radio 2-programma Cappuccino (NCRV) is morgen live bij te wonen. Tussen 10:00 en 12:00 uur kunnen bezoekers terecht in Beeld en Geluid.