Home Landelijke radio Nozema Services vernieuwd de website

Nozema Services vernieuwd de website

Nozema Services heeft haar website geheel vernieuwd. Deze vernieuwing maakt deel uit van de overgangsfase waarin Nozema Services zich bevindt en doelgroepspecifieker, interactiever en klantgerichter wil gaan communiceren. De oude website is vervangen door een geheel nieuw en fris ontwerp.

Een belangrijk onderdeel is de “klantensite”, een besloten gedeelte waar opdrachtgevers van Nozema Services op termijn via een password specifieke informatie kunnen bekijken. Ook kunnen de bezoekers via het contactformulier optimaal met Nozema Services communiceren. Biivoorbeeld om vragen te stellen, informatie op te vragen, brochures te bestellen en nog veel meer.

Op de homepage staan direct de voornaamste diensten, algemene informatie over Nozema Services en informatie voor kijkers en luisteraars vermeld. Van daaruit kan worden doorgeklikt naar uitgebreidere informatie.

Voor meer specifieke gegevens over de diensten verwijst de website van Nozema Services naar andere websites, die afgestemd zijn op bijzondere doelgroepen. Deze site is gemaakt in samenwerking met KPN en Digitenne en bevat alle mogelijke praktische informatie over DVB-H (Digital Video Broadcast-Handheld): digitale tv op je mobiele telefoon.

Als onderdeel van de herpositionering van Nozema Services – dit na de afsplitsing van NOVEC – werd eerder dit jaar het nieuwe logo van Nozema Services geïntroduceerd. Met de ingebruikname van de nieuwe website is opnieuw een stap gezet naar versterking van de positie in de wereld van de etherdistributie en telecommunicatie. De website is voor alsnog alleen in het Nederlands te raadplegen.