Home Landelijke radio NOS ‘zapt door 2009’ op 3FM

NOS ‘zapt door 2009’ op 3FM


3FM NOS Headlines presenteert donderdag (oudjaarsdag) traditiegetrouw een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar. In ‘Zappen door 2009’ komt in twee uur tijd het nieuws van het afgelopen jaar in vogelvlucht voorbij. Daar tussendoor zijn Megahits van het afgelopen jaar te horen. Het jaaroverzicht is te beluisteren tussen 18:00 en 20:00 uur op Radio 3FM.

‘Zappen door 2009’ staat stil bij de belangrijkste nieuws- en sportgebeurtenissen van het afgelopen jaar, zoals de inauguratie van Barack Obama als eerste zwarte president van de Verenigde Staten en de Nobelprijs voor de Vrede die hem ten deel viel. Maar er gebeurde veel meer: de aanslag op Koninginnedag in Apeldoorn, de vliegramp op Schiphol, de rellen bij Hoek van Holland, de dood van Michael Jackson, de ondergang van de DSB bank en het landskampioenschap van AZ.

De uitzending is op 1 januari ook terug te luisteren op NOSheadlines.nl. Daarnaast wordt het jaaroverzicht van 3FM NOS Headlines dit jaar voor het eerst herhaald, op 3 januari tussen 15:00-17:00 uur.