Home Landelijke radio Noordzee FM en Radio 10 tevreden met luistercijfers

Noordzee FM en Radio 10 tevreden met luistercijfers

Noordzee FM is in de jongste luistercijfers gestegen met 0.7% in marktaandeel. Dit is onder meer het resultaat van het aanschaffen van de nieuwe FM-frequentie, hiervoor betaalde het station 80 miljoen euro.

Bij Noordzee is men blij met de behaalde frequentie en Erik de Zwart reageert: "De puzzelstukjes beginnen in elkaar te vallen. We hebben nu een goede frequentie en een duidelijk product dat tegemoet komt aan de wensen van de luisteraar. Veel muziek en veel plezier is, zoals we al verwachtten, midden in de roos."

Radio 10 heeft door het verdwijnen van de FM-frequentie fors moeten inleveren in de cijfers het station is naar 5.3% marktaandeel gegaan maar toch zijn er opgetogen gezichten.

Tom Mulder: "De luisteraars waarderen nog steeds onze muziek en dat wat we op zender doen. Daar zijn we erg blij mee. We gaan gewoon door met doen waar we goed in zijn, namelijk het draaien van goede gouwe ouwe platen en het organiseren van leuke acties op zender."

En tot slot nog Erik de Zwart over Radio 10 FM: "Deze eerste betrouwbare meting na de frequentieverdeling laat zien dat Radio 10 FM over een trouwe groep luisteraars beschikt. Het is duidelijk dat ze via de kabel en 1395 AM blijven luisteren naar Radio 10 FM. Dat is fijn om te constateren."