Home Landelijke radio NightLiveXS van Kink FM naar KX Radio

NightLiveXS van Kink FM naar KX Radio

NightLiveXS is voortaan te horen op KX Radio. Begin deze maand werd bekend dat LiveXS en Kink FM de samenwerking stop zouden zetten. Vanaf aanstaande maandag is het programma nu te beluisteren van 22:00 tot 24:00 uur op de internetzender van Rob Stenders.

NightLiveXS besteedt aandacht aan het Nederlandse clubcircuit en de popfestivals onder redactie van LiveXS Popmagazine. “NightliveXS is een welkome aanvulling binnen onze programmering”, aldus Rob Stenders. “Aandacht voor nieuwe Nederlandse muziek en popfestivals past precies in ons straatje.” Het nieuwe programma kan meteen aan de slag vanuit de nieuwe studio van KX Radio. Aanstaande vrijdag wordt haar nieuwe studio in Amsterdam in het gebouw van Eyeworks geopend.

Programmamaker Willem Roose deed de aankondiging afgelopen nacht op het podium van Paradiso Amsterdam. Roose was op dat moment wereldwijd te volgen op concert-site Fabchannel.com, voorafgaand aan de maandelijkse Locals Only! Latenight. LiveXS Popmagazine en KX Radio zijn blij verheugd over de samenwerking. “We zijn er buitengewoon trots op dat we vanaf maandag als vanouds de Nederlandse en Vlaamse bands kunnen ondersteunen die het clubcircuit aandoen”, aldus Willem Roose.

Het team van NightLiveXS bedacht drie jaar geleden ook de inmiddels veelbesproken NightLiveXS Awards. Aanstaande maandag zal in het teken staan van de derde editie op zondag 11 februari in Paradiso. De feestelijke eerste NightLiveXS-aflevering op KX Radio zal een uitgebreide voorbeschouwing doen op de Award-ceremony.

Vorig artikelWijchense lokale omroep krijgt definitief concurrentie
Volgend artikel100% NL komt met rockprogramma