Home Landelijke radio Qmusic Nieuwslezer Henk Blok toch niet van 538 naar Qmusic

Nieuwslezer Henk Blok toch niet van 538 naar Qmusic

Henk Blok

Nieuwslezer Henk Blok maakt toch niet de overstap naar Qmusic. Hij blijft vanaf januari toch gewoon te horen in de ochtend op Radio 538, waar hij het nieuws zal lezen in de nieuwe ochtendshow van Frank Dane.

Vorige week werd bekend dat Blok per januari, wanneer Edwin Evers vertrekt bij Radio 538, de overstap maakt naar Qmusic. Hij zou hier het nieuws gaan lezen in de nieuwe ochtendshow van Mattie & Marieke. De nieuwslezer is hier echter van teruggekomen.

Tegen Evers vertelde hij vanochtend: “Ik zou naar Mattie & Marieke gaan, naar Qmusic. Soms besef je pas na het maken van een keuze wat je gaat missen. Ik heb vorige week heel goed met Frank gepraat, hij heeft me geraakt met heel veel passie. Ik vind het heel stoer dat hij jou als luistercijferkanon wil opvolgen en ik wil hem daar bij helpen.”

Qmusic laat in een reactie weten: “We zijn verbaasd dat Henk Blok na het tekenen van zijn contract en het uitspreken van zijn enthousiasme toch heeft besloten bij Radio 538 te blijven. We vinden het jammer, maar bouwen gewoon verder aan onze mooie programmering.”