Home Landelijke radio Nieuw dance-programma op Radio 3FM

Nieuw dance-programma op Radio 3FM

BNN gaat een nieuw dance-programma op 3FM maken. Vanaf 5 januari is iedere zaterdag van 06.00 uur tot 07.00 uur het clubprogramma ‘Weekender’ te horen met presentator Mick Boskamp. Een uur lang draait hij de allerbeste en allernieuwste houseplaten uit de Nederlandse clubs.

De vaste ingrediënten van het programma zijn Compact Dance, Top of the Box en Test Pressing. In de Compact Dance besteedt Mick aandacht aan een album of mix-album van een dj/producer. Iedere week belt Mick in Top of the Box met een toonaangevende dj uit binnen- en of buitenland en vraagt welke plaat voorin zijn platenkoffer zit en waarom. Nog voordat de desbetreffende 12″ in de winkel ligt verschijnt de Test Pressing. Daarvan verschijnen er maar enkele exemplaren en die worden door een select aantal dj’s getest. Mick is een van die ‘gelukkigen’ en draait iedere week zo’n Test Pressing.

Mick Boskamp was jarenlang popjournalist. Tegenwoordig werkt hij als redacteur bij Playboy en is hij Nederland’s enige echte nightlife-reporter. Bovendien kent hij alle top dj’s in binnen- en buitenland. De nieuwste dance-platen krijgt hij als eerste en zijn nu dus ook als eerste te horen in Weekender.