Home Landelijke radio Niek van der Bruggen vanaf november in de avond op Q-music

Niek van der Bruggen vanaf november in de avond op Q-music

Niek van der Bruggen begint niet in januari, maar in november al bij Q-music. Ook gaat hij niet zoals eerder aangekondigd een weekendprogramma maken, maar komt hij in de avond terecht. Hij zal maandag tot en met donderdag van 21:00 tot 0:00 uur te horen zijn, vrijdagavond maakt hij een programma samen met Eva Koreman.

In augustus werd bekend dat Van der Bruggen de overstap zou maken van 538 naar Q-music. Vorige week maakte hij zijn laatste programma op 538. Dat was opmerkelijk, omdat hij pas in januari bij Q aan de slag zou gaan. Nu blijkt de hele transfer dus vervroegd te zijn.

Niek van der Bruggen komt terecht op het oude tijdstip van Kristel van Eijk. Zij stopte in augustus plots bij Q en maakt de overstap naar WNL, waarvoor ze het tv-programma 'Vandaag De Dag' gaat presenteren.

De afgelopen weken presenteerde Joey van der Velden het avondprogramma, hij schuift vanaf november door naar het weekend waar hij tussen 16:00 en 19:00 uur te horen zal zijn. Koen Hansen en Erik van Roekel krijgen defenitief een plek in de avond in het weekend.