Home Landelijke radio Michael Jackson Dag op Radio 2, Radio 6 en Radio 10

Michael Jackson Dag op Radio 2, Radio 6 en Radio 10

Een groot aantal radiostations staat komende woensdag in het teken van Michael Jackson. Het is dan exact vijf jaar geleden dat de zanger overleed. Onder meer Radio 2, Radio 6 en Radio 10 organiseren een 'Michael Jackson Dag'.

Bij Radio 2 zal elke programma op zijn eigen manier aandacht besteden aan 'The King of Pop'. Met luisteraars en gasten worden herinnering opgehaald aan de zanger. En 's avonds zal Bert Haandrikman de top 5 van meest aangevraagd Michael Jackson songs draaien.

Op Radio 6 wordt de 'Michael Jackson Dag' gevuld door ieder uur twee tracks van de zanger te draaien. Het gaat hier niet alleen om zijn solohits, maar ook om platen van The Jackson 5 en de Jacksons. Om 18:00 uur draait Corné Klijn de 'Michael Jackson Top 6', die wordt samengesteld door luisteraars.

Ook luisteraars van Radio 10 kunnen de hele dag muziek van Michael Jackson horen. Het radiostation gaat op zoek naar de grootste hit van de zanger en laat gedurende dag interessant feitjes over hem horen in de 'Michael Minute'.