Home Landelijke radio Meer details bekend over TMF Radio

Meer details bekend over TMF Radio

MTV Networks heeft zojuist meer details bekend gemaakt over het nieuwe TMF Radio, waarover RadioFreak dinsdag al berichtte. Ook Sky Radio bevestigd nu dat de zender er komt vanaf 27 december, vlak na kerst. TMF Radio is een samenwerkingsverband tussen RTL FM, Sky Radio Group en MTV Networks Benelux. Sky Radio Group assisteerde RTL FM al geruime tijd met de muzikale- en technische invulling van het radiostation. Er is nu ook een logo naar buiten gebracht.

Muzikale pijlers van dit jongeren-station zijn Nederlands talent, populaire hits uit de hitlijsten van dit moment en de hits van morgen. De nieuwe zender wil zich als trendzetter profileren.

TMF is nu alleen nog een muziekzender op televisie en enkele digitale tv-kanalen. “De uitbreiding met TMF Radio biedt de mogelijkheid om altijd en overal jongeren in aanraking te laten komen met de beste muziek van dit moment”, zo stelt MTV Networks.

“Uit onderzoek blijkt dat er bij jongeren behoefte is aan een nieuwe echte jongerenzender. Dit is voor Sky Radio Group de reden geweest om samen met RTL FM en MTV Networks te starten met TMF Radio. TMF is een ijzersterk merk en er zal de komende tijd fors worden geïnvesteerd om van TMF Radio hèt radiostation van jong Nederland te maken.”

Afgelopen dinsdag bevestigde MTV Networks al tegenover RadioFreak dat TMF Radio er zou komen, maar Sky Radio weigerde het bericht te bevestigen.

Vorig artikelNVJ heeft goede hoop op CAO BNR Nieuwsradio
Volgend artikel‘Wintertijd’ luidt de winter offcieel in op Radio 2