Home Landelijke radio Jules van Hest vanaf maandag op TMF Radio

Jules van Hest vanaf maandag op TMF Radio

TMF Radio start komende maandag met het eerste gepresenteerde programma. Julea van Hest zal elke werkdag van 15:00 tot 18:00 uur te horen zijn op de zender.

Onderdeel van het programma is ‘Top 5 @ 5’, met de meest aangevraagde hits via de website van TMfFRadio. Daarnaast is er in het programma aandacht voor het laatste popnieuws, interviews met BN’ers en telefoontjes van luisteraars.

Jules van Hest begon in 1997 lokaal bij Omroep P & M, waarna hij werkte Radio Decibel en Maasland FM. In 2001 begon Van Hest bij de 538 DJ School om uiteindelijk een nachtprogramma te krijgen bij Radio 538. Na twee jaar in de nacht bij Radio 538 begon vetrok Jules naar Curaçao om bij Dolfijn FM te werken. Terug in Nederland belandde hij bij HOT Radio waarna hij in de zomer van 2007 aan de slag ging bij Radio Veronica. Hier presenteerde hij tot begin deze maandag in het weekend ‘Ook Goeiemorgen!’.

"Met het TMF Radio Music Panel, waarmee luisteraars kunnen meebeslissen over de muziek op TMF Radio, is gebleken dat de TMF Radio luisteraar een hoge mate van betrokkenheid heeft bij het station. Om de interactiviteit met de luisteraar te vergroten was een gepresenteerd live show een logische volgende stap. Ik ben blij dat de getalenteerde Jules van Hest het station een gezicht gaat geven en ben ervan overtuigd dat hij het station nog populairder kan maken onder de jongeren", aldus Uunco Cerfontaine, Program Director TMF Radio.