Martijn Zuurveen is definitief benoemd tot station director van 100% NL. Hij was al enige tijd op interimbasis actief bij het radiostation van RadioCorp. De 39-jarige Martijn is in zijn functie verantwoordelijk voor 100% NL, de dagelijkse aansturing van het programmateam en hij maakt onderdeel uit van het managementteam van RadioCorp.

Martijn neemt de rol van Ronald Sebök over, die enige tijd geleden heeft aangegeven op zoek te willen gaan naar een andere uitdaging. “Ik ben enthousiast dat ik het vertrouwen krijg om verder te bouwen aan 100% NL als radiostation maar ook als merk”, laat Martijn weten in een reactie. “Ik ga er vol voor om nieuwe Nederlandse muziek bij een nog groter publiek onder de aandacht te brengen en 100% NL naar een volgend niveau te brengen.”

Zuurveen is geen onbekende in de radiowereld. Hij werkte door de jaren heen met dj’s als Jeroen van Inkel, Gijs Staverman, Claudia de Breij en Ruud de Wild. Ook presenteerde Martijn zelf radioprogramma’s, onder meer op Caz.

Ronald Sebök was ruim negen jaar werkzaam voor 100% NL. “Ik kijk met plezier terug op de behaalde successen en de samenwerking met het team. Nu is het tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière.”

Foto: 100PNL