Martijn Biemans gaat aan de slag als Music Director bij Qmusic. Hij was al muziekcoördinator, maar wordt nu dus eindverantwoordelijk voor de muziek op het radiostation. De nieuwe functie is volgens hem lastig te combineren met zijn wekelijkse programma op zondagavond, dus daar stopt hijmee. Martijn blijft wel te horen als invaller. Wie hem opvolgt op zondagavond, heeft Qmusic nog niet bekend gemaakt.

“Daarmee ben ik verantwoordelijk voor de muzikale invulling van dit mooie radiostation. Dus voor singleprimeurs, muziekacties, studio-optredens en vragen over de muziek van Qmusic mag je voortaan bij mij aankloppen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, stop ik met mijn vaste radioprogramma. Wel zul je mij af en toe nog als invaller voorbij horen komen. Heb er onwijs veel zin in”, schrijft Martijn Biemans op LinkedIn.

Rob Ester, de huidige Music Director van Qmusic, gaat aan de slag voor heel DPG Media. Als ‘Head of Music’ van het mediabedrijf is hij eindverantwoordelijk voor de muzikale koers van alle zenders van DPG Media. Hij wordt tevens de zendermanager van Joe, dat verder zal worden uitgebouwd.

Martijn werkt sinds 2017 voor Qmusic. Eerder was hij jarenlang te horen op Radio 538 en maakte hij programma’s op Kink FM.

Foto: Qmusic