De overstap van Igmar Felicia van Qmusic naar Radio 538 vindt Mark Labrand niet meer dan logisch. Dat vertelde de 538-dj jock gisteravond in Shownieuws. “Deze jongen ádemt 538. Hij had, net als ik, als brugpieper een 538-schoolagenda. Als Igmar een wondje heeft, dan komt er nog net geen paars-groen bloed uit (naar de kleuren van 538 red.)”

Igmar start begin mei bij Radio 538 en gaat er een avondprogramma in het weekend maken. Al met al heeft hij ruim anderhalf jaar bij Qmusic gezeten. De dj presenteerde er enige tijd de ochtendshow samen met Mattie Valk, maar dat bleek geen groot succes. “Ik heb heel veel geleerd bij Q”, reageerde Igmar in Shownieuws. “Ik ben er een stukje volwassener geworden, want ik kwam als jochie van SLAM! binnen. Ik heb er veel geleerd als je een ochtendshow doet, waar veel ogen op gericht zijn.”

Volgens Igmar past 538 ‘heel erg’ bij hem. “Ik vind 538 een jonge en brutale zender, maar toch volwassen en dat vind ik er heel tof aan. In de zomer wilde 538 al heel graag dat ik kwam en toen zijn we de gesprekken met elkaar gaan voeren. Definitief weet ik het nu ongeveer een maand. Ik heb er echt heel veel zin in.”

Foto: Radio 538 | William Rutten